8/09/2011

Oulu on rakkaus..

..mutta emmää oota nyt mittään muuta, ko että pääsen viikonlopuksi näitä kulumia taas pakkoon. Nyt tuntuu jo liian vahvasti sille, että ei täällä kestä olla. Mutta tiiän, että aina tulisin tänne takasi. Nyt jätän tämän ängstin tähän ihan suosiolla.
Metaform - O.C.D.
Tää video on aivan kipiän hieno!

Kerettiinhän me käyä Highluotorockisaki perjantaina kattelemasa Olli-PAn soolokeikkaa ja juomasa rannalla kaliaa, ennenko mää painuin muille maille festaroimaan.

OHHF'11! Se oli ja meni ja mitä loistavuutta. Vaikka hitusen liian tiukka aikataulu oli essiintyjille järkätty. Kaikille kolome varttia ja jos myöhästyit, niin siitä ei joustettu. Eli mm. Jätkäjätkät soitti vain reilun puoli tuntia. Isona plussana oli, että kaliateltasta sai sopuhintasta olutta (0,33l 5e + euron pantti). Looptrooppia mun on ihan pakko vielä vähä hypettää *hypetys*! Noni, näitä käytiin siis kattoon.
Jätkäjätkät
Juno
Paleface
Olli-PA & Funksons. Kuinka hassua olikaan ekkaa kertaa nähä tyypit issoilla lauteilla.
Looptroop Rockers
Tähän lisäksi vielä kaliateltasta perjantaina kateltu Fintelligens ja lauantain alottaja Teflon Brothers, jonka meinasin missata turvatarkastuksesa jonottaen.

Eilinen meni sunnuntain jatkona ihan kotona mussuttaen, kiitos ihan typerän vesisatteen. Onneksi löysin taas tekemistä itelleni ja tadaa! Meillä on nyt ihan liian khuul vessa.
Nyt vaan odotuksisa viikonlopun pakoreissu issoille kulumille ja Flow! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)