9/21/2011

Mihin aika juoksee?

Miten päivät voiki mennä näin hemmetin nopiaa, vaikka ei tee yhtään mittään. Mää oon nyt sunnuntaista asti maannu sohovalla dataten ja liikkunu ulos tupakoinnin verran. Voin sanua, että alakaa seinät kaatuun päälle.

Kyllähän sunnuntain meinasi vähä väsyttää, koska ei sitä isin synkkäreiltä kotia asti päästy.
Meijän herraa meinas tässä vaiheessa vissiin seitinohuesti vituttaa, ko joutu pönöttään kuivin suin. Onneksi maailman parhaan tädin ansioista meidät saatiin mummon nurkkiin majaileen ja Osellaki riemu repes. Mulle siis tämä täti miehineen ja mun serkkuineen oli kakarana kuin toinen perhe ja vietinkin siellä kaikki kesäni ja lomani. Se kiusoittelu ja härnääminen taas vaan jatkui. Kerettiinhän me perustaa Boolinvartijoiden veljekuntakin.
Ose jakso koko illan naljailla, että me ollaan iskän kanssa kuulemma kuin samasta puusta veistetty. No hei! Mites toi nenä? Kyllä siinä taitaa sammaa näkyä ollakki.
Ja ei tosiaankaan kannata sihtailla toiselta puolen huonetta nousuhumalassa olevaa Iinaa. Ilmeet oli priceless!
Ja mulle on tässä iskeny hirviä kapinointivaihe taas päälle! Sisäinen raggariteini, joka ei oo saanu ittiään toteuttaa alakaa nostaan päätään. Kertomatta en uskalla mittään tehä, joten taijan alakaa lämmittelleen tuota parisuhteen toista osallista tämän suhteen.
PIIS!

2 kommenttia:

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)