6/02/2012

Ikkunanpesua!

Yks pilikku viis litraa!
Onneksi oli evväät kohillaan tuohon kahen akkunan urakkaan. Eväitä se vaatikin, kun sisältä ikkunat oli vuorautunu kaikkeen epämääräseen möhnään ja kuolleisiin ötököihin. Voin vain miettiä, millonhan nuo viimeksi on edes pyykätty.
Tännään hyräytin keskustaan taas lyhentään päässä olevaa ostoslistaa tän näkösenä. Tomossa sushit aamupalaksi ja kotiatuomisia puhelimelle suojapussukka, vartalorasvaa, ulkolämpötilamittari, laastareita ja pattereita. Ja plus tuo puolentoista litran kuohuviini ja valkkari, kun kuulemma mua hellitään hyvällä ruualla.

Ja onneksi meillä Oulusa on näin päättäijäis-/YO-/valmistujaispäivänä hellitään ihmisiä.

Näin loppukevennyksenä totean vain, että tais parisuhteesta lähteminen viime vuojen vaihteessa tehdä hyvää. Onni kukoistaa nyt paremmin kuin pitkään aikanaa ja elämä on ihanaa. Mukava yökyläillä toisen luona ja välillä täällä. Kaikki on niin söpöä ja lässyä. Plussaa vaan se että uusineen laseineen ja pipoineen herra näyttää ihan hipsterille. Myönnetään nyt vielä, että kyllä! Se on Ose. Ei vaan voi mitään jos rakastaa. Oon kummallinen!
Vieraileva tähti.

2 kommenttia:

  1. Siinä on pullolla kokoa :D Hauskaa iltaa sinne :)

    VastaaPoista
  2. Näin sen alkossa naurettavalla 15e:lla, niin pakkohan se oli kotiin raahata! Voi kiitän, piän tännään kivvaa satteesta huolimatta. :)

    VastaaPoista

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)