6/12/2012

Iisejä iltoja, viileitä linjoja

Illat on kyllä ollu iisejä, mutta siihen se jääkin. Töitä, kämpillä völläämistä, liikaa Simpsoneita ja lapasesta karanneita viikonloppuja.

Oon ollu niin väsyny nyt, ko pääsi alottaan nuo telan heiluttelut ja seinien kittaamisen. Mukavaa hommaa, mutta mua ei vaan oo luotu herräämään ennen kuutta. Ja samalla saa heittää hyvästit näteille kesäsäärille. Näitä kinttuja kun ei näillä mustelmilla kovin ulkoiluteta ilman sukkahousuja. Onneksi kaverit ja Ose pelastaa. Ne sitten tasapainottaa mun elämää viikonloppuisin ja vähän viikollakin.
Ja mulle pukkaa ikäkriisiä! Taas pitäs sunnuntaina lipsahtaa vuojella lähemmäs kuolemaa. Kyllä syvästi päättäny, että täytän tätä nykyään aina 22. Ja villeisä haaveisa vois lähtä syntymispäivää pakkoon johonkin huis hukkaan.

Pientä hypetyksen aihetta täsä nyt! Jes jes joo! Olli-PA & Funksons lyhensi nimensä pelkäksi Funksonsiksi, läpsäytti pystyyn nettisivut ja vielä antoivat rakkautta korville uuen sinkun voimin. Voe, tätä on kaivattu ja nyt veivattu repeatilla.
Funksons - Viileitä Linjoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)