6/19/2012

Synnytty, täytetty ja onniteltu.

Ihan ekana mää vähä hehkutan! Eisss, tää on parhautta! Miksi mää taas oon ihan jälessä kaikesta hyvästä?

Viikonloppu meni ikäkriiseillen, ko läpsähin eläkeikkää taas vuodella lähemmäs. Sama meno jatkuu ja kyllä tästä lähin ikä pyssyy aina siinä kakskakkosessa. Lahjoja tuli mm. se sähköhammasharja, jota kohtaan olin vähä epäileväinen, mutta luoja mikä maailmas paras keksintö! Homma on palio kivempaa ja varmaan ikkään oo ollu näin puhtaat hampaat. Sain myös ihania Pentikin viinilaseja ja matkakokosen kamerajalustimen, missä on ne kääntyvät ja muotoiltavat jalat. Ja kun kenkiä ei vielä oo kotiin tulossa, niin hellin itseänikin vähän.

Ja tännään oli fortumin jampalla kaupassa reilukerho!
Juhuliminenkin jäi vähän vähemmälle, ko perjantaina lipsahti vaihe reippaasti vappaalle. Eka pussikaljottelua, sitten sompailua pubista pubiin ja loppuyöksi Amarilloon joraamaan. Lauantain olo oli kauhia ja se meni ihan Simpsoneitten kattomiseksi. Nakkasin puhelimenki äänettömälle, enkä alakanu kettään!

Ja tämmönen ihana kävi hipelöitävänä viikonloppuna. En nyt Osesta tykkää yhtään!

2 kommenttia:

  1. 22 on hyvä luku, mäkin jäin sinne.. Meidän ikinuorien olisi kans paras olla rypyttömiä vielä kymmenenkin vuoden päästä.

    VastaaPoista
  2. Kristi: Kyllä! :D Tuo ikä on oikein hyvä, ko sillä pääseeko jo joka paikkaan ja aikalailla kaikki tarpeellinen on iällisesti saavutettu.

    VastaaPoista

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)