6/27/2012

Liian kipiä!

Kuolema tullee! Kahen käen sormet ei riitä laskemaan, että mihin kaikkialle tällä hetkellä sattuu. Pahimpina tappauksina tässä taita olla koko yläruumis, joka ei kattojen hionnasta tykänny yhtään. Aivan paketissa ja lähellä on ettei saa takkiakaan päälle. Sormista lähtee nahat ja haavoja vaikka muille jakaa. Tällä hetkellä olisin maailman paras assasin, kun en edes tarvisi niitä kuuleja nahkahansikkaita. On meinaa komiasti hiotunu sormenpäät tasaiseksi.

Mutta olihan mulla kivaakin kivempi kaupunki juhannus! Torstaina aivan liian pitkästä aikaa pääsi jamittelleen Funksonsit livenä. Jumprusa hellittiin sielua ja korvia.
Kuva: TuireK ja lissää täältä
Perjantai olikin sitten pelottava. Reilun puolen vuoden tauon jälkeen piti lähtä uusvanhana tyttöystävänä anoppilaan näytille. Onneksi koko suku tuli kerralla päivitettyä tilanteen tasalle. Hitusen piti itkasta, kun niin lämpimästi otettiin vastaa ja kyllä tuntu, että taas sitä kotia tuli.
Muuten se meni ilmasta, Osesta, oluesta ja elokuvista nauttien. Lauantaina ulkosalla ja sunnuntaina yllärielokuvisa The Avengers. Voi Thor! Saa muuten aika komiasti ettiä auki olevaa ruokapaikkaa juhannuspäivänä. Amarilloonki olis saanu ruokaa odottaa puolitoista tuntia. Onneksi Rosso pelasti ja ruokki nälkäiset etsijät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)