9/08/2010

Jotain uutta ja jotain ihanaa!

Eilen hermostuin ankiaan oloon, joka oli koko aamun ja päivän vallannut mieleni. Kotona sitten päätin hurauttaa kaupunkiin ostelemmaan uusia vaatteita ja sain Osenkin mukaan ilman suuria taisteluita. Kannatti lähtä, vaikka rahaa paloikin.
Ylemmät farkut 49,95 ja alemmat tuon 25e, kummatkin Mick'sistä.
Vihdoin löysin ne ja jopa kaksin kappalein. Melkeinpä ainuitten käytössä olevien mustien pillifarkkujen kaveriksi löytyi nyt niitä vaaleitakin farkkuja. Oon ollut nuitten suhteen niin kauhean kriittinen ja mikään ei ole kelvannut. Ei saa olla siniset, vaaleensiniset, eikä missään nimessä valkoiset. Nuo ylemmät ei ihan tuon väriset ole kuin tuossa kuvassa, vaan enemmän vihertävään vivahtavilla kulutuksilla ja kiljuivat suorastaan mun nimeä, kun ne jalkaan vedin. I love them! Ja alemmat on sitten ihan virallisesti harmaat pienillä kulutuksilla.
Huppari 39,95e, Mick's
Aivan ihana miesten slim fit huppari, aivan törkeen hienolla printillä. Rakastuin ekalla silmäyksellä ja vielä lujempaa, kun hintalapussa komeili sanat SLIM FIT! Kokkeilu päälle ja silkkaa rakkautta.
Vyö 19,90e, Mick's
Ja vihdoin vyö, joka on samalla katu-uskottavakin. Viimeiset, herranjumala ainaki, viis vuotta käyttänyt pelkästään mun kaksi rivistä niittivyötä. Tätä valkoista isolla soljella kyllä himoitsin ihan liian kauan, mutta Osella on ollut samanlainen mustana ja n. vuoden jälkeen se sitten hajosi käyttökelvottomaksi tuosta solesta, joten en sitä sitten kehannut ostaa.

Kävästiin vielä ennen kotia lähtöä Graalisa parilla. Sinne sitten yliopistolaisia paukas puljun täyteen, kun niillä on/oli eilen/tänään koulujen alotuspilleet. Siinä hulinassakin sitten Ose alko lämpiämään Preludi'10:lle, eli AMK:laisten alotuspileille, jotka perjantaina on Kuusisaaren Paviljongissa. Osea houkutellu sinne, kun yksin en sinne ihan halua lähtä, kun mittään kunnon kavereita ei olisi sitten. Tuttuja kyllä senkin edessä. Mutta kun haluan kattomaan Olli-Pa & Funksonsia.
Onneksi Sonja pelasti mun aamun ja kyseli mua sinne seuraksi. Ihan huippua, olis jo perjantai. Mutta kyllä saan Osenkin sinne.

Ja ainiin! Olihan mulla hypettämisenki aihetta. Kiitos lippupalvelu.fi peruutuspaikoista. Helsinki, tammikuussa nähhään! <3

2 kommenttia:

  1. voihan kuola! tuo huppari on ihan täydellinen ;__; voi miksi Joensuusta ei ikinä löydy mitään hienoja vaatteita, äää.

    VastaaPoista
  2. hei kiits! itekkin urpona mielissään olin, kun vihdoin löyty mullekki jottain muuta kuin bänduhuppareita! :3

    VastaaPoista

Ompahan hirmu kivvaa, kun päätit kommentoida.
Ota tavaksi! :)